Biodroga Age Performance Formula Day Care i gruppen Biodroga / Hudvård / Age Performance Formula hos Nails, Body & Beauty (943)
Biodroga Age Performance Formula Day Care

Biodroga Age Performance Formula Day Care

Betyg på Biodroga Age Performance Formula Day Care i gruppen Biodroga / Hudvård / Age Performance Formula hos Nails, Body & Beauty
819 kr
Garanterar den krävande och torra huden intensiv vård och en känsla av fullständig well-being..
Den mjuka texturen utvecklar sin smidiga, rikhaltiga och cremiga textur när den blandas med kroppens naturliga värme. Den smälter praktiskt taget ihop med huden och ger en silkesmjuk känsla. Den optimala kombinationen av aktiva ämnen ger mogen hud det stöd och den vård den behöver när täthet och fasthet avtar och den blir tunnare och känsligare.
  • Matrix Optimizer - är verksam på djupet och reducerar synbart yttre tecken på åldrande. Det förbättrar hudens täthet och elasticitet, vilket gör att den känns fastare och mer åtstramad.
  • Aquarichger - en jämn nivå av fuktighet dygnet runt. Hjälper till att förebygga fuktighetsförlust och jämnar ut tecken på torr hud. Dessutom lugnar det irriterad hud och stärker motståndskraften. Dessa effekter optimeras av hyaluronsyra som varaktigt binder fuktighet och vårdar huden slät och smidig.
  • Druvfröolja - ger huden en riktig vitamincocktail och är speciellt rik på omättade fettsyror som t.ex. linolsyra. Den reglerar hudens fett- och fuktighetsnivå för en perfekt vårdad och slät hud.Precis som Baden-Baden Rieslingdruvextrakt, skyddar den huden mot skadlig påverkan av 'fria radikaler' och förebygger på så sätt den naturliga åldringsprocessen i huden. Druvfröolja och Baden-Baden Rieslingdruvextrakt ger en exceptionellt behaglig känsla i huden.
  • Vitamin E-acetat - stöttar hudens naturliga förhorningsprocess och gör hudytan slät. Stärker också hudens försvarskrafter och motståndskraft.
En mjuk och behaglig doft avrundar denna dagcreme som ger en jämn hy, full av utstrålning..
Användning - Applicera jämnt på rengjord hud på morgonen och massera in mjukt.
För vem - Torr, Mogna hyn. 55+
50ml
Artnr: 943
Leveranstid: