Biodroga High-Performance Premium Skin Care i gruppen Biodroga / Begränsade Utgåvor hos Nails, Body & Beauty (2667)
Biodroga High-Performance Premium Skin Care

Biodroga High-Performance Premium Skin Care

Betyg på Biodroga High-Performance Premium Skin Care i gruppen Biodroga / Begränsade Utgåvor hos Nails, Body & Beauty
2650 kr
En skapelse i lyxklass som erbjuder allt vad huden behöver!!, src=
Multifunktionell hudvård för de högsta anspråken! Med effektiva ämnen från naturen, perfekt kombinerade med high-tech-komponenter.
 • En 24-timmars högpresterande formula för 100 % vård kombinerar de mest varierande funktioner - allt från anti-age till reparerande, från fuktighet till porförfining.
 • Den höga tätheten av ämnen hos den lyxiga texturen ger en ojämförlig känsla i huden.
 • Burken, färgen, doften - alla element är ren lyx.
 • Texturen, så mjuk, så smidig som det aldrig har varit möjligt förut. Man känner det redan första gången: huden känns direkt smidig och perfekt vårdad.
 • Huden blir bortskämd dag och natt, den ser yngre ut, mer och mer slät och linjer syns mindre och mindre.
 • "Detta är porschen bland produkter"
PhytoCellTec Malus Domestica är ett revolutionärt ämne, som baseras på stamcellerna hos den gamla, och idag sällsynta, schweiziska äppelsorten 'Uttwiler-Spätlauber'. Frukten är känd för att hålla sig fräsch länge utan att skrumpna.
En högutvecklad växtcellskulturteknologi gör det möjligt att bibehålla äpple-stamcellerna och kapsla in dem i liposomer. De används som skydd för livslängden hos hudens egna stamceller och för att stimulera deras aktivitet. Huden ser mer vital och fast ut. Linjer och smårynkor minskar synbart.
PhytoCellTec Malus Domestica motverkar det kronologiska åldrandet.
Matrixstimulator har bl.a. positiv effekt på hudens kollagenbildning. Ökar hudens elasticitet. Ett riktigt anti-rynk-ämne.
Repair Complex stöttar hudcellernas naturliga reparationsmekanism och förebygger därför ett för tidigt åldrande av huden p.g.a. ljusskador.
 src=Madecassoside är en värdefull komponent från CentellaAsiatica- tigergräset som växer på Madagaskar. Madecassoside är ett innovativt ämne som aktiverar sig på flera nivåer:
 1. Stimulerar filaggriner: Filaggrinerär hudens egna proteiner som bildas genom hudens förhorningsprocess.
 2. Stimulerar aquaporiner: Aquaporiner (vattenreglerande proteiner) ligger i cellmembranen och bildar vattenkanaler som är så viktiga för hudcellernas vattenförsörjning.
  Aquaporiner upptäcktes först 1992. Betydelsen av denna upptäckt belönades med "Nobelpriset". De är mer och mer i fokus i kosmetiska produkter därför att transporten av vatten från 'insidan' av cellen till epidermis är ett nytt sätt att få fukt.
AquaCacteen utvinns från fikonkaktus, en kaktus som kommer från Mexiko. AquaCacteen är rik på essentiella aminosyror, antioxidanter (flavonider), vitaminer och vattenbindande polysaccharider. Dessa komponenter gör det möjligt att få en effektiv fuktighetsreglering med långtidseffekt i huden. Förbättrar varaktigt fuktighetsnivån i huden, mildrar lätta irritationer och rodnader i huden, kompenserar torrhetssymptom och skyddar huden mot negativa miljöpåverkan.
 • Fucogel® är ett extrakt (Biosaccharid) från majs och soja. Kan öka fuktighetsnivån i huden med upp till 79 % och slätar ut torrhetslinjer- och smårynkor.
 • Veteprotein är en hudåtstramare med direkteffekt. Bildar en ultratunn 'film' på huden och gör att linjer och smårynkor ser mindre ut.
 • Gurkextrakt ger huden fuktighet och har en uppfräschande effekt. Extraktet förfinar hudreliefen.
 • Nyponkärnolja är rik på omättade fettsyror och har positiv effekt på hudens försvarsfunktioner och motståndskraft.
 • Veg. Squalan vårdar och slätar ut huden och förebygger torrhet. Optimalt hudvänlig.
 • SheaButter är det naturliga fettet från nötterna hos Caritéträdet. Har utomordentliga hudvårdande, skyddande och utslätande egenskaper och ger en behaglig, sammetsmjuk känsla i huden.
Användning - Applicera morgon och kväll på rengjord hud och massera in mjukt.
För vem - Alla hudtyper, mogen hy (40+)
50 ml
Artnr: 2667
Leveranstid: