Biodroga Anti-Age Cell Mask i gruppen Biodroga / Hudvård / Anti-Age Cell Formula hos Nails, Body & Beauty (935)
Biodroga Anti-Age Cell Mask

Biodroga Anti-Age Cell Mask

539 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans:  1-3 arbetsdagar
 • Produktbeskrivning
 • Fräschar upp och slätar ut huden omedelbart vid tillfällen när smårynkor är mer synliga som efter en stressig dag eller en kort natt..
  Geltexturen lägger sig mjukt på huden och stärker ansiktskonturerna. Porerna dras samman p.g.a. den kylande formulan. Den ingrediensrika masken vitaliserar hudens ämnesomsättning. Huden visar en fräsch och fast bild.
  Ämnen:
  • PhytoCellTec Malus Domestica - är ett revolutionärt ämne som baseras på stamceller hos den gamla, och idag sällsynta äppelsorten 'Uttwiler-Spätlauber'. Frukten är känd för sin långa lagringskapacitet utan att 'skrumpna'. En högutvecklad plantcellskultur-teknologigör det möjligt att bibehålla äpplets stamceller och kapsla in dem i liposomer. De används i Anti-AgeCell Mask för att skydda livslängden hos hudens egna stamceller och för att stimulera deras aktivitet. Huden ser vitalare och fastare ut. Linjer och smårynkor ser mindre ut.
  • PhytoCellTec Malus Domestica - motverkar det kronologiska åldrandet hos huden.
  • Lakritsrotextrakt - har en lugnande effekt på hudirritationer.
  • Omega-CH-Aktivator - skyddar mot skadlig miljöpåverkan, särskilt fria radikaler. Stöttar hudens ämnesomsättning och aktiverar viktiga cellfunktioner.
  Reductine är ett veteprotein med trefaldig effekt:
  1. Bildar en 'film' på hudens yta vilket gör huden slät. Smårynkor reduceras synbart.
  2. Bibehåller och stabiliserar hudens fuktighetsbalans.
  3. Hudcellernas ämnesomsättning aktiveras och elasticiteten och epidermis motståndskraft ökar.
  • Hamamelisdestillat - utvinns från barken och bladen hos hamamelisträdet. Är fuktighetsbindande och även adstringerande p.g.a. garvsyra.
  • Stimoderm - är ett grönalgsextrakt från släktet chlamydomonas. Det aktiverar hela hudens ämnesomsättning, stimulerar rytmen i aktiviteten hos hudcellerna och har positiv effekt på den harmoniska balansen i cellprocesserna. Ökar också hudens fuktighetsbindning.
  • Pentacare HP - är ett biologiskt ämne baserat på vegetabiliska polysaccharider. Utvinns från malda frön från den mogna frukten hos jophannisbrödträdet. Det gummiliknande fröslemmet innehåller upp till 90 procent högmolekulära saccharider som efter en speciell rengöring kombineras med casein(mjölkprotein). PentacareHP® har en utslätande och åtstramande effekt.
  Användning - Applicera tunt på den rengjorda huden. På grund av sin formula kan gelmasken appliceras ända in till ögonfransarna. Efter ca 10 minuter tas resterna bort med en fuktig, väl urvriden handduk eller med fuktig ansiktsserviett. Därefter appliceras hudcreme. Effekten optimeras om man börjar med peeling.
  Anti-AgeCell Mask har omedelbar utslätande effekt och kan användas även av yngre för en härlig känsla på huden.
  • För att bygga upp en långtidseffekt bör masken användas 1-2 ggr per vecka.
  Läs mer
  För Vem: Alla hudtyper
  Storlek: 50 ml
  Artnr: 935
 • Ingredienser
 • Kundomdömen:
 • Kundomdömen
  Nedan betygsätter du på en skala från 0-5 och skriver en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  Antal omdömen: (0)

  Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

1004
Biodroga Puran Formula Anti-Blemish Stick
249 kr
Lägg till
Info
936
Biodroga Power Moist Mask
399 kr
Lägg till
Info

Andra köpte även

V-1070
Camilla of Sweden Nail Drops
Camilla of Sweden
fr. 99 kr
111-684
Artdeco Nagellack Nr:684 Lucious Red
128 kr
Lägg till
Info
1730
OPI Ginger Bells!
155 kr
Lägg till
Info
Logga in
Username Password
 • English
 • Svenska