Biodroga Golden Caviar Pore-refining Fluid i gruppen Biodroga / Hudvård / Golden Caviar hos Nails, Body & Beauty (977)
Biodroga Golden Caviar Pore-refining Fluid

Biodroga Golden Caviar Pore-refining Fluid

Artnr: 43920
939 kr
 • Produktbeskrivning
 • Problem med förstorade porer drabbar allt fler människor.
  Orsakerna till förstorade porer i ansiktet kan vara flera. Hormonell obalans, osund livsstil med rökning och alkohol samt luftföroreningar är några bovar. Nu finns hjälp att få - Biodrogas Pore Refining Serum bekämpar effektivt förstorade porer oavsett orsaken till dem.
  Biodroga Golden Caviar Serum är en oljefri, icke fet specialprodukt för alla hudtyper. Den ger huden en intensiv ämnescocktail, skämmer bort den på många sätt och gör den silkesmjuk. Gurkextrakt förfinar utseendet hos storporig hud.

  Dessutom gör det huden fastare och uppfräschad. Hudens microcirkulation och ämnesomsättning aktiveras av caviarextrakt. Det ökar hudens fuktighet och ger en strålande fräsch hud. Fucogel 1000 kan öka hudens fuktighetsnivå med upp till 79%. Det bildar också en skyddande och hydratiserande film på hudytan och minskar fina linjer och smårynkor.

  Dernaxyl - ett högeffektivt ämne som framställs genom biotekniska metoder, stimulerar cellkommunikationen till hudförnyelse, stimulerar hudcellernas reparationsmekanism, som gör att ansiktskonturerna ser fastare ut. Dessutom stärker det hudens barriärfunktion och skyddsmekanism.

  Användning - Applicera på rengjord hud morgon och/eller kväll och klappa in mjukt. Vid torr hud använd lämplig dag eller nattcreme ovanpå.
  För vem - För hud med stora porer.

  30ml
  Läs mer
 • Ingredienser
 • Kundomdömen:
 • Kundomdömen
  Nedan betygsätter du på en skala från 0-5 och skriver en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  Antal omdömen: (0)

  Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

Andra köpte även

AS107
OPI Pro Spa Advanced Softening Socks
3 för 2🔥Köp 3 Betala för 2🔥- Vi bjuder på den billigaste produkten.
69 kr
Logga in
Username Password
 • English
 • Svenska