Biodroga Repair + Cell Protection Day Care SPF 15 i gruppen Biodroga / Hudvård / Repair + Cell Protection hos Nails, Body & Beauty (2970)
Biodroga Repair + Cell Protection Day Care SPF 15

Biodroga Repair + Cell Protection Day Care SPF 15

799 kr
 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans:  1-3 arbetsdagar
 • Produktbeskrivning
 • En dagcreme för solskadad och stressad hud som skyddar huden optimalt mot skadliga effekter av UVA- och UVB-strålar med SPF 15 och aktiverar den naturliga reparationsförmågan.
  • Vårdar och skyddar huden optimalt samt ger fuktighet som lagras under dagen.
  • Ger huden ett perfekt all-round-skydd då den skyddar hudens stamceller och förbättrar deras vitalitet samt stöttar elasticiteten och förbättrar spänsten med varaktiga resultat.
  • Fina linjer och smårynkor mildras, huden skyddas mot fria radikaler och motståndskraften ökar.
  • Mjuka impulser stimulerar kollagensyntesen och förbättrar hudens fuktighetsnivå.
  • Det ljusbetingade, för tidiga åldrandet av huden förebyggs, huden får en perfekt, silkesmjuk makeup-bas och den ljusstressade huden ser fräsch och strålande ut.
  • Ett absolut måste för alla som exponerar sig i solen och ljuset - både naturlig och artificiell sol.

  Repair + Cell Protection är en hudvårdsserie från Biodroga för solskadad och ljusstressad hud. Experter anser att UV-ljus står för 70% av hudens åldringsprocess! Under normala omständigheter kan kroppen reparera sådana skador själv, men inte när immunsystemet har störts eller om huden har exponerats inför för mycket strålning. Då blir huden läderartad och oelastisk samtidigt som linjer och rynkor bildas. Biodrogas forsknings- och utvecklingsteam har än en gång engagerat sig i detta hudproblem och modifierat serien Repair + Cell Protection enligt de senaste rönen.
  Den unika formulan med den senaste generationens ämnen ger den ljusstressade huden effektiv hjälp och skyddar den mot de synbara följderna av solskador.

  Ingredienser:
  • PhytoCell Tec Alpros - Stamcellsextrakt från bladen hos alprosen. Den växer på upp till 3200 meters höjd i de schweiziska alperna. Bladen är extremt resistenta mot den starka UV-strålningen och den extrema kylan i denna region. Denna resistens är möjlig genom ett protein som finns i de ständigt gröna bladen hos denna växt: dehydrin. Innovativ teknologi gör det möjligt att utvinna ett extrakt från bladens stamceller som avlastar den solstressade huden och skyddar hudens stamceller: PhytoCell Tech Alpros. Extraktet stöttar huden på ett unikt, dubbelverkande sätt: å ena sidan ökar det vitaliteten och funktionerna i hudens stamceller; å andra sidan stärks hudens skyddsbarriär och motståndskraft. På så sätt skyddas hudens stamceller mot miljö- och UV-stress. Resultatet blir att linjer och smårynkor minskar, huden skyddar bättre mot irritationer och rodnader som beror på klimatväxlingar, huden får mer utstrålning och ser yngre och vitalare ut under en längre tid.
  • Ectoin - En fascinerande, skyddande substans som bildas av mikro-organismer för att de ska kunna överleva utan problem i stress-situationer, som exempelvis höga temperaturer, torrhet och UV-strålning. Stabiliserar hudens eget immunförsvar och förbättrar den naturliga skyddsmekanismen. Skyddar mot miljöbetingade skador och hjälper till även vid intensiv solstrålning. Samtidigt agerar den som en vattenreservoar som förebygger både fuktighetsförlust och en för tidig, miljöbetingad åldrandeprocess i huden.
  • Repair Complex - Aktiverar och stöttar hudens egen reparationsförmåga och den naturliga "dark repair"-mekanismen, även vid redan befintliga ljusbetingade skador i huden. Detta förebygger ljusbetingat, för tidigt åldrande av huden och jämnar ut redan existerande linjer och smårynkor. Stöttar reparationen av huden när den kommit ur balans.
  • Peptidkomplex - Stimulerar kollagensyntesen, har en fuktighetsstärkande effekt och stöttar epidermis motståndskraft.
  • Fucogel - Öka hudens fuktighetsnivå upp till 79% inom loppet av 3 timmar. Dessutom mildras linjer och smårynkor av en skyddande och hydratiserande "film" på hudytan.
  • Veg. Squalane - Vårdar huden och verkar utslätande.
  • Druvkärnolja - En kraftfull cocktail med en hög andel omättade fettsyror och vitaminerna A, E och B6 som verkar intensivt vårdande och utslätande.
  • UV-skydd - Skyddar huden mot skadliga effekter av UVA- och UVB-strålar med SPF 15.
  Användning - Applicera jämnt på rengjord hud på morgonen och massera in mjukt.
  Läs mer
  För Vem: Alla hudtyper
  Storlek: 50 ml
  Artnr: 44056
 • Ingredienser
 • Kundomdömen:
 • Kundomdömen
  Nedan betygsätter du på en skala från 0-5 och skriver en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  Antal omdömen: (0)

  Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

B170008
Biodroga Anti Age Serum
BIODROGA Bioscience Institute
549 kr
Lägg till
Info
45622
Biodroga MEN Moisture Hydra Power Fluid
BIODROGA Bioscience Institute
529 kr
Lägg till
Info
BI70029
Biodroga Effect Care Hydra Boost Concentrate
BIODROGA Bioscience Institute
249 kr
Lägg till
Info
4589
Biodroga Shimmering & Rich Anti-Age Body Cream Relaxing Jasmin - Ceder
399 kr
Lägg till
Info

Andra köpte även

972
Biodroga Anti-Age Cell Formula Firming Day Care -Torr Hy-
829 kr
Lägg till
Info
2969
Biodroga Repair + Cell Protection Night Care
BIODROGA Bioscience Institute
899 kr
Lägg till
Info
B170005
Biodroga Anti Age 24h Care Rich
BIODROGA Bioscience Institute
999 kr
Lägg till
Info
1041
Biodroga Antiperspirant Deodorant -Extra Mild-
BIODROGA Bioscience Institute
269 kr
Lägg till
Info
Logga in
Username Password
 • English
 • Svenska