Biodroga Repair + Cell Protection Night Care i gruppen Biodroga / Hudvård / Repair & Protect hos Nails, Body & Beauty (2969)
Biodroga Repair + Cell Protection Night Care

Biodroga Repair + Cell Protection Night Care

899 kr
 
Lägg i kundvagnen
Lägg i önskelistan
Leverans:  1-3 arbetsdagar
 • Produktbeskrivning
 • Reparerande anti-age-nattcreme som stöttar kroppens egna "repair"- mekanism under natten och hjälper den ljusstressade huden att reparera sig själv medan du sover.
  • Skyddar hudens stamceller och förbättrar deras vitalitet.
  • Ger ett perfekt all-round-skydd då den stärker hudens motståndskraft och skyddar mot fria radikaler.
  • Den rika formulan ökar hudens fasthet och elasticitet, mildrar och minskar linjer och rynkor samt balanserar fett- och fuktighetsnivån.
  • Den ljusstressade huden föryngras, blir slätare och fastare, får en balanserad hudton och en sammetsmjuk och smidig känsla.
  • Ett absolut måste för alla som exponerar sig i solen och ljuset - både naturlig och artificiell sol.
  Repair + Cell Protection är en hudvårdsserie från Biodroga för solskadad och ljusstressad hud. Experter anser att UV-ljus står för 70% av hudens åldringsprocess! Under normala omständigheter kan kroppen reparera sådana skador själv, men inte när immunsystemet har störts eller om huden har exponerats inför för mycket strålning. Då blir huden läderartad och oelastisk samtidigt som linjer och rynkor bildas. 

  Ingredienser:
  • PhytoCell Tech Alpros - Stamcellsextrakt från bladen hos alprosen. Den växer på upp till 3200 meters höjd i de schweiziska alperna. Bladen är extremt resistenta mot den starka UV-strålningen och den extrema kylan i denna region. Denna resistens är möjlig genom ett protein som finns i de ständigt gröna bladen hos denna växt: dehydrin. Innovativ teknologi gör det möjligt att utvinna ett extrakt från bladens stamceller som avlastar den solstressade huden och skyddar hudens stamceller: PhytoCell Tech Alpros. Extraktet stöttar huden på ett unikt, dubbelverkande sätt: å ena sidan ökar det vitaliteten och funktionerna i hudens stamceller; å andra sidan stärks hudens skyddsbarriär och motståndskraft. På så sätt skyddas hudens stamceller mot miljö- och UV-stress. Resultatet blir att linjer och smårynkor minskar, huden skyddar bättre mot irritationer och rodnader som beror på klimatväxlingar, huden får mer utstrålning och ser yngre och vitalare ut under en längre tid.
  • Ectoin - En fascinerande, skyddande substans som bildas av mikro-organismer för att de ska kunna överleva utan problem i stress-situationer, som exempelvis höga temperaturer, torrhet och UV-strålning. Stabiliserar hudens eget immunförsvar och förbättrar den naturliga skyddsmekanismen. Skyddar mot miljöbetingade skador och hjälper till även vid intensiv solstrålning. Samtidigt agerar den som en vattenreservoar som förebygger både fuktighetsförlust och en för tidig, miljöbetingad åldrandeprocess i huden.
  • Repair Complex - Aktiverar och stöttar hudens egen reparationsförmåga och den naturliga "dark repair"-mekanismen, även vid redan befintliga ljusbetingade skador i huden. Detta förebygger ljusbetingat, för tidigt åldrande av huden och jämnar ut redan existerande linjer och smårynkor. Stöttar reparationen av huden när den kommit ur balans.
  • Peptidkomplex - Stimulerar kollagensyntesen, har en fuktighetsstärkande effekt och stöttar epidermis motståndskraft.
  • Veg. Squalane - Vårdar huden och verkar utslätande.
  • Druvkärnolja - En kraftfull cocktail med en hög andel omättade fettsyror och vitaminerna A, E och B6 som verkar intensivt vårdande och utslätande.
  Användning - Applicera på rengjord hud på kvällen och massera in mjukt.
  Läs mer
  För Vem: Alla hudtyper
  Storlek: 50 ml
  Artnr: 44057
 • Ingredienser
 • Kundomdömen:
 • Kundomdömen
  Nedan betygsätter du på en skala från 0-5 och skriver en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln. Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  Antal omdömen: (0)

  Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

70000
Biodroga Black Forest Spray
BIODROGA Bioscience Institute
249 kr
Lägg till
Info
4589
Biodroga Shimmering & Rich Anti-Age Body Cream Relaxing Jasmin - Ceder
399 kr
Lägg till
Info
4859
Biodroga Refreshing Shower Gel Energizing Lemon-Green Tea
299 kr
Lägg till
Info
1047
Biodroga Celluscrub Facial Exfoliator
BIODROGA Bioscience Institute
349 kr
Lägg till
Info

Andra köpte även

1043
Biodroga Mild Skin Lotion
BIODROGA Bioscience Institute
309 kr
Lägg till
Info
3054
Sans Soucis Kissed by a Rose Anti-Age Eye Care
499 kr
Lägg till
Info
1526
Sans Soucis Cleansing Milk
299 kr
Lägg till
Info
3053
Sans Soucis Kissed by a Rose Anti-Age Night Care
599 kr
Lägg till
Info
Logga in
Username Password
 • English
 • Svenska